Cesilie Thorvig er en anerkjent ekspert innen helse, ernæring og naturmedisin, og hennes dedikasjon til å hjelpe andre med helse relaterte ubalanser har vært tydelig gjennom hele hennes karriere. Med en omfattende utdannelse og erfaring innen ulike områder av alternativ medisin, har hun oppnådd en ekspertise som har gjort henne til en ettertraktet foredragsholder og terapeut.

Hun begynte sin utdannelse ved Biopat & Urteskolen i Oslo, der hun ble utdannet som biopat. Gjennom denne utdannelsen fikk hun en dyp forståelse av sammenhengen mellom kroppens naturlige helingsprosesser og bruk av urter og naturlige behandlingsmetoder. Etter dette fortsatte hun sine studier ved Uppsala Universitet, der hun oppnådde grunnfag i medisin. Denne utdannelsen ga henne en solid kunnskap om den medisinske vitenskapen og dens anvendelse i praksis.


Senere utvidet Cesilie sin ekspertise ved Institutt for Optimal Næring i København, der hun oppnådde en ernæringsterapeututdanning. Dette ga henne en omfattende forståelse av betydningen av riktig ernæring for kroppens helse og velvære. For å ytterligere berike sin kunnskap innen ernæring, fullførte hun en etterutdanning i Ernæring med David Wolfe Nutrition Certification.

Cesilie har også vært daglig leder i sitt eget firma, SoAlive, i hele seks år. I løpet av denne perioden solgte hun et bredt spekter av produkter, inkludert raw food produkter, pulver og rå sjokolade, samt naturlig og økologisk hudpleie og solpleieprodukter.

Gjennom sitt firma har Cesilie bidratt til å fremme et sunt og naturlig livsstilvalg blant sine kunder.​I tillegg til sin rolle som daglig leder, har Cesilie også vært en etterspurt foredragsholder innen helse og ernæring. Hun har delt sin kunnskap og erfaring på ulike seminarer og kurs, og har inspirert og veiledet mange mennesker til å ta bedre vare på sin egen helse.

Gjennom hele sin karriere har Cesilie jobbet som terapeut og har vært dedikert til å hjelpe mennesker med helsemessige ubalanser. Hennes lidenskap for å hjelpe andre er like sterk i dag som da hun startet for 22 år siden.
Cesilie Thorvig